15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

Glad midsommar! 

Ibland rusar tiden i väg… Så har det varit nu. Skolavslutningar och aktiviteter, deadlines till tryckerier, det sista på att-göra-listan som ska fixas innan sommaren och så en kull kattungar på det som är så söta att de lätt tar fokus från jobbet! 

Jag har avslutat mina studier vid Luleå Tekniska universitet i litterär gestaltning och nu ska jag för första gången ”bara jobba”. Det kommer innebära både skrivande och läsande av olika texter. De manus som jag lektörsläser och övriga texter som jag får förmånen att korrekturläsa eller språkgranska är verkligen spännande och det känns som en förmån att få ta del av allt detta.

Skrivkurserna lockar också många deltagare och det är fantastiskt roligt att få läsa och ge respons på alla texter som produceras i de olika grupperna. Just nu pågår en kurs och efter ett litet uppehåll i sommar startar ytterligare ett gäng upp i augusti. Den är fullbokad sedan ett tag tillbaka, men om du vill gå en kurs så meddela mig ditt intresse då det förhoppningsvis kommer fler tillfällen längre fram i höst.

Nu väntar ett nytt och väldigt spännande projekt som kommer att bli en utmaning, men en fantastiskt rolig sådan. Mer om det kommer längre fram.

Hoppas att sommaren ger dig inspiration att skapa historier och tid att skriva ner dem.
 

Glad midsommar önskar jag dig!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter