15876739_127410557762453_4371401195424579584_n


"Jag är så otroligt glad över att jag anmälde mig till din kurs. Genom dina övningar har jag väckt skrivlusten till liv å det grövsta igen. Jag känner mig nästan som ett litet barn som väntar på något roligt, som att jag hoppande står och väntar med förtjusning och förväntan på vad som komma ska!"

Helena Sirwall-Demner

"Upplägget var tydligt och bra, uppgifterna både varierande och inspirerande. Jag kommer definitivt att fortsätta skriva och det finns en massa idéer till framtida böcker. Jag känner genuint att den här skrivkursen har blivit en avgörande händelse för mitt fortsatta skrivande!"

Carina Lindberg

Skrivkurser
Drömmer du om att skriva en bok? Vill du utveckla ditt skrivande? Vill du lära dig mer om dramaturgi och gestaltning? Undrar du vad gestaltning över huvud taget är?

Kanske har du skrivit texter innan. Kanske skulle du vilja uttrycka dig mer genom det skrivna ordet men aldrig tidigare testat eller vågat. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå den här skrivkursen. Du skriver utifrån dina förutsättningar, dina erfarenheter och på de tider som passar dig. Kursen är nätbaserad så du kan genomföra den var du än befinner dig. 

Denna skrivkurs är för dig som vill testa hur det är att skriva skönlitterära texter
och som vill utveckla det kreativa skrivandet. 


Kursen sker på distans och du väljer själv när under veckan du vill skriva dina texter som sedan skickas in via mejl. I kursen kommer du att få 5 skrivuppgifter med olika teman. Vi arbetar exempelvis med karaktärer, dialog, miljö och dramaturgi. Jag som handledare kommer  att läsa dina texter på djupet och ger efter det respons och kommentarer som hjälper dig att utveckla ditt skrivande utifrån den nivå du befinner dig på. Inga förkunskaper krävs. Under kursen finns jag naturligtvis också tillgänglig på mejl för eventuella frågor som uppkommer.  

Just nu har jag många spännande uppdrag att arbeta med och kommer därför inte att hålla några skrivkurser i grupp. Däremot kommer det fortfarande att finnas möjlighet att vara med i en skrivkurs med ett privat upplägg. Välkommen att höra av dig för mer information. 

Är du intresserad av att delta i en skrivkurs så anmäl ditt intresse via mejl till terese@isatext.se eller genom att fylla i kontaktformuläret
 

Välkommen med din ansökan!