15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

Black Friday

I dag är det Black Friday och många butiker har specialerbjudanden. Black Friday är den största shopping- och readagen i USA och den infaller dagen efter Thanksgiving (fjärde torsdagen i november). Som så mycket annat har vi anammat detta med Black Friday i Sverige.

När det gäller Thanksgiving är det inte något som fått fäste i vår kultur på samma sätt. Vi har Tacksägelsedagen, men den dagen får knappast någon större uppmärksamhet, om man jämför… Detta är synd, då jag tycker att vi har mycket att faktiskt vara tacksamma för och att denna dag är väl värd att firas.

Jag är tacksam för mycket och känner mig kluven inför att hänga på detta med Black Friday när jag faktiskt inte uppmärksammat Tacksägelsedagen på samma sätt. Men, samtidigt vill jag så klart också ge mina kunder ett erbjudande. Så, i dag är det 20 % rabatt på ett lektörsutlåtande. Passa på att mejla in ditt manus till mig i dag!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter