15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

12 december - The narratives of the world are numberless...

I dag är det den 12:e december och julen närmar sig med stormsteg. Du har väl inte missat att du vinna en skrivkurs (värde 3550 kronor) genom att anmäla dig till nyhetsbrevet och mejla mig på terese@isatext.se. På julafton drar jag en vinnare!

I dag bjuder jag på ett av mina favoritcitat. Det kommer från litteraturforskaren Roland Barthes. Det får tala för sig själv. Allt gott! 
 

The narratives of the world are numberless. Able to be carried out by articulated language, spoken or written, fixed or moving images, gestures and ordered mixture of all these substances; narrative is present in myth, legend, fable, tale, novella, epic, history, tragedy, drama, comedy, mime, painting (…), stained glass windows, cinema, comics, news items, conversation. Moreover … narrative is present in every age, in every place, in every society; it begins with the very history of mankind, and there nowhere is nor has been a people without narrative. (Roland Barthes)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter