15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

Varma julhälsningar! 

I dag är det "dan före dopparedan" och här hemma är det full fart med de sista förberedelserna inför julen. Det har varit intensiva dagar med lektörsläsning av nya manus, korrekturläsning och textbearbetning samt författarcoachning. Det är så spännade och roligt att få vara med i skapandet av en ny berättelse.

Vi har precis avslutat skrivkursen där sex deltagare genomförde isatext skrivkurs. Det har varit väldigt kul och jag har med glädje läst deltagarnas uppgifter och texter. Att se hur de utvecklat under dessa veckor och hur de tagit sig an de olika momenten i kursen har varit så roligt. Så till er som deltog i kursen denna gång: Fantastiskt bra jobbat!

Det är också glädjande att en ny kurs med start i januari är fullbokad och att anmälningar kommit in för ytterligare en omgång efter det. Så här lät några av kommentarerna efter denna skrivkurs: 
 

Jag har fått med mig mer än vad jag hade förväntat mig. Jag trodde kursen skulle ligga på en lägre nivå, men att den låg högre var en positiv erfarenhet. 

Jag hade förväntat mig att komma igång och detta har absolut infriats! Det har varit roligt och spännande! 


Om du vill gå skrivkursen så passa på nu, vid anmälan före 30 december gäller 700 kr (inklusive moms). Fyll i formuläret här. 

Nu ska jag vara ledig några dagar och passa på att umgås med familj och vänner. Så, från mig till dig; en riktigt god jul! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter