15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

Tack för detta år!

I slutet på året tycker jag att det känns bra att tänka tillbaka på det som varit. Inte för att älta eller så, mer för att det är intressant att se vad som hänt och vad jag kan lära mig av det. Det ger mig också möjlighet att sätta upp nya mål inför det kommande året.

Så vad har hänt under 2016? Massor! Jag tog en examen i litteraturvetenskap, avslutade studierna i språkrådgivning och textvård, jag skrev klart en bok, startade upp isatext, påbörjade nya studier med ännu mer litterär gestaltning och kreativ skrivande. Jag har fått läsa många nyproducerade texter som ni skrivit, varit med och tagit del av både den oro som varje författare säkert känner till och från och delat den lättnad som infinner sig när manuset äntligen är klart. Jag har korrekturläst, lektörsläst och känt hur det känns att se de färdiga böckerna tryckta och klara och veta att jag har varit med i den processen. Jag har lärt känna många nya människor och flera delar i livet som rör min familj har liksom fallit på plats. Det har varit ett händelserikt år på många sätt.

Jag känner också en enorm tacksamhet när jag ser alla fina personer som jag har runt omkring mig, mina vänner och min familj.

Så, ett TACK till er alla som gör det möjligt för mig att leva min dröm. Och så klart önskar jag er alla ett gott nytt år!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter