15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

Det finns en förväntan i den klara luften...

Det är något speciellt med hösten. Den klara luften känns magisk och det finns en slags förväntan som gör sig påmind. Skolorna har börjat och träningskläder inför idrotten ska packas, läxor ska göras och i trädgården kan vi hämta äpplen att ta med till fruktstunden.

Hösten innebär ofta uppstarter av olika slag. För min del är det många spännande projekt inbokade. I dag har ytterligare en skrivkurs dragit i gång och jag ser verkligen fram emot att under följande veckor få ta del av och ge respons på deltagarnas texter. Det finns ett fåtal platser kvar i den grupp som startar i november. Vill du hänga på så är du välkommen att anmäla dig HÄR. På sidan om skrivkurser kan du läsa mer om upplägg och vad det innebär att vara med. 

Flera korrekturjobb är inplanerade och lektörsläsningar står också på programmet. Bokmässan i Göteborg ska besökas och det brukar innebära många trevliga möten.

Under hösten ska jag också skriva! Jag är medförfattare för ett manus ska färdigställas inom en snar framtid så många timmar kommer att tillbringas i ”skrivbubblan”. Det är enormt spännande och jag hoppas kunna berätta mer om det snart.

Har du skrivit i sommar? Vill du ha ett lektörsutlåtande med konkreta förslag och tips på hur just din text kan utvecklas? Har du skrivit en text och önskar korrekturläsning eller hjälp med språkgranskning? Du är varmt välkommen att kontakta mig för prisuppgifter och vidare information HÄR.

Jag hoppas att sommaren varit bra, att du fått återhämtning och vila och att du precis som jag är laddad för en riktigt bra höst med nya utmaningar och roliga händelser. 

Allt gott och en fin höst önskar jag dig!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter