15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

2 december - Hur ska man få till skrivandet?

Viljan kanske finns där, inspirationen och lusten likaså, men hur ska man få till själva skrivandet? Här kommer några tankar om att komma igång och att fortsätta skriva även de gånger när inspirationen tryter.

För att skriva behöver det finnas förutsättningar såsom rutiner och en fredad plats. Vad det innebär kan vara olika för olika personer. En del tycker att ett kafé fungerar bra eller att ett köpcentrum ger bra inspiration, andra vill ha helt tyst runt sig.
 
När det gäller rutiner kan det också se olika ut beroende på hur det är för övrigt i livet. Men försök att planera in någon tid där du kan arbeta med texten. Att vänta på att det ska bli tid över är sällan en bra idé… Ge dig själv bra förutsättningar för ditt skrivande. Rutiner och en egen plats behöver inte innebära samma sak för alla, testa dig fram och utvärdera vad som passar dig bäst.
 
Passa på att vara med i utlottningen av en privat skrivkurs  på distans (värde 3550 kronor). Läs mer om skrivkursen på www.isatext.se.
 
På julafton dras vinnaren av denna julklapp. Var med genom att anmäla dig till Isatext nyhetsbrev (om du inte redan gjort det) och skicka ett mejl till terese@isatext.se, skriv Julklapp 2017 som rubrik.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter