15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

4 december - Inför skrivandet. Intryck ger avtryck! 

Några tips inför ditt skrivande bjuder jag på här. Att ha en anteckningsbok där du kan skriva upp ingivelser och idéer i är bra. Ha den med dig så att du kan skriva ner den där tanken som annars så lätt försvinner från vårt minne. Titta sedan i den boken när inspirationen är borta. Läs de där citaten du samlat på som ger dig en extra dos av energi eller de där fantastiska idéerna som du fick. 
 
Intryck ger avtryck! Samla på historier och händelser och har du inte hunnit samla på några i din anteckningsbok; gå ut och leta. Det kan räcka med att gå in i affären, smyglyssna på ett samtal när du väntar hos tandläkaren eller står i kön för att betala dina varor. :)
 
Passa på att delta i utlottningen av en privat skrivkurs (värde 3550 kronor). På julafton dras vinnaren av denna julklapp. Var med genom att anmäla dig till Isatext nyhetsbrev (om du inte redan gjort det) och skicka ett mejl till terese@isatext.se, skriv Julklapp 2017 som rubrik.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter