15876739_127410557762453_4371401195424579584_n

Nytt år

God forsättning på det nya året, hoppas att ni alla har haft det bra i jul! 
 

I dag är jag tillbaka på kontoret efter min ledighet (kombinerad med jobb hemifrån). Det känns skönt att få komma in i de vanliga rutinerna igen.  Just nu är det massor med projekt igång, vilket är kul och utmanande på samma gång.

Nu väntar en spännande vår med många olika uppdrag och något som är nytt för i år är att jag inte kommer att starta upp fler skrivkurser i grupp. Däremot kommer det fortfarande att finnas möjlighet att vara med i en skrivkurs med ett privat upplägg. Skrivkursen kostar 3550 kronor (inklusive moms) och jag tar emot anmälningar fortlöpande. Mer om detta kan du läsa HÄR!

Under våren kommer jag att fortsätta med lektörsläsningar. Som professionell lektör ger jag dig hela mitt engagemang och yrkeskunnande då jag läser ditt manus. Jag har kunskap om vad som kan få din text att växa ytterligare. Att anlita en lektör är ett led i att utvecklas som författare.  Mer om vad en lektörsläsning innebär kan du läsa om HÄR!

Som tidigare kommer också mitt arbete att handla om språkrådgivning och textvård. Jag erbjuder språkgranskning på flera nivåer och HÄR kan du läsa mer om hur du kan få hjälp med din text.

Jag ser verkligen fram emot att ta del av ditt skrivande, såväl skönlitterära texter som brukstexter. Det är en förmån att få vara del i skrivprocessen. Under året kommer jag också att skriva själv då jag är medförfattare i ett spännande projekt. Tid kommer också att ägnas åt ytterligare universitetsstudier. 

Nu ser jag fram emot en spännande vår och ett roligt 2018. Jag tror att det kommer att bli ett fantastiskt år!

Vänliga hälsningar,
Terese

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter